STÄNG ALLA FLIKAR
Plantronics
search
       
 

Om Plantronic

Plantronics introducerade sitt första lättviktsheadset 1962 och är idag världsledande på kommunikationsheadset med lösningar till kontors- och bordstelefoner, trådlösa telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoni, datorer och SoftPhones.

Plantronics headset används idag av företag över hela världen och har även förekommit i ett flertal olika filmer och TV-serier. Plantronics har även figurerat i historiska samanhang som till exempel då de historiska orden "That´s one small step for man, one giant leap for mankind" sändes från månen 1969 i ett headset från Plantronics. Idag används Plantronics headset även inom kritiska områden såsom trafikledning, nödnumret 112, larmcentraler och börsen. Det är känslan av innovation och nytänkande som ligger till grund för alla Plantronics produkter - oavsett om det gäller headset till arbetet, hemmet eller fritiden.

Plantronics huvudkontor ligger i Santa Cruz, Kalifornien och har därutöver kontor i 19 länder och större anläggningar i Mexico, Tennesse, England och Nederländerna. Plantronics produkter säljs genom ett världsomspännande nätverk av auktoriserade Plantronics-distributörer och är endast tillgängliga för konsumenter genom distributörens återförsäljare. I Sverige är IsiCom AB den enda auktoriserade distributören med ett komplett sortiment av Plantronics headset.

www.plantronics.com